Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Lemes Surface Pultruded FRP Lambaran Datar Plastik

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur
1) Kandungan serat kaca ngeunaan 27% -30%.
2) Kamampuan tahan cuaca sareng ngabersihan diri
3) résistansi konéng alus teuing
4) kuat, dampak tahan sareng tingkat bending anu handap
5) tahan suhu ekstrim -38 derajat +110 derajat kanggo waktos anu lami
6) tahan sepuh: pilem khusus F4 ditambihan dina permukaan sareng mantel gél anu tahan lami pisan.
Lambaran gelas grp frp hateup.
Bahan: Serat kaca bertulang plastik, mesin ngabentuk kontinyu

Aplikasi
Waterproofing tina hateup FRP biasana ngagunakeun panyalindungan pamasangan dina situs, lokakarya waja terstruktur sareng gudang, kanopi, héd pengepakan, koridor, lampu studio sareng kere rumah kaca sareng transmisi cahaya anu hadé.

Q: Naha anjeun pabrik?
A: Leres, kami pabrik, urang gaduh pabrik nyalira, anu tempatna di HEBEI, CHINA.
Q: Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha conto? Aya muatan naon?
A: Leres, anjeun tiasa kéngingkeun sampel tina stock kami. Gratis kanggo sampel anu asli, tapi konsumén kedah mayar biaya angkutan barang.
Q: Kumaha upami waktos pangirimanna?
A: Umumna éta 20 dinten.
Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami, wilujeng sumping ka pabrik urang.

Papan serat kaca alias: papan insulasi serat kaca, papan serat kaca (FR-4), papan serat serat kaca, sareng sajabana, diwangun tina bahan serat gelas sareng bahan komposit tahan panas anu luhur, tanpa asbés ngabahayakeun awak manusa. Cai mibanda sipat mékanis anu luhur sareng sipat diéléktrik, résistansi panas anu hadé sareng résistansi Uap, sareng kaolahan anu saé. Dipaké dina cet plastik, cetakan suntikan, pabrik mesin, mesin citakan, mesin pangeboran, mesin cetak suntikan, motor, PCB, perlengkapan TIK, sareng méja bantalan méja. Cetakan kapang suntik biasana meryogikeun: bahan suhu luhur sareng kapang suhu handap. Metoda insulasi panas kedah diadopsi dina kaayaan mesin anu sami. Tetep kapang suntik dina suhu anu handap bari henteu ngadamel mesin cetak suntik teuing panas. Sarat ieu tiasa dipenuhan ku cara masang papan insulasi di antara kapang suntik sareng mesin suntik. Singkat siklus produksi, tingkatkeun produktivitas, ngirangan konsumsi énergi, sareng ningkatkeun kualitas produk réngsé. Prosés produksi kontinyu mastikeun kualitas produk stabil, nyegah overheating mesin, henteu kagagalan listrik, sareng henteu kabocoran minyak dina sistem hidrolik.

Kayu lapis kalayan batang kaca dipasang dina permukaan papan serat kaca didamel handapeun suhu luhur sareng tekanan tinggi, sareng permukaan luarna tahan résistansi kualitas luhur uap. Papan jenis ieu cocog pikeun ngasilkeun wadah. Ukuran pasokanna nyaéta: lébar papan tiasa ngahontal 3658 mm, sareng panjang papan tiasa janten ukuran naon, dugi ka 12 méter. Kandungan serat gelas 25-40% beuratna. Warna standarna abu sareng sub-bodas. Papan tiasa diberesihan ku uap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk