Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Profil Pultrusion

  • China Factory Customized FRP Fiberglass Grating for Construction

    Pabrik Cina Disesuaikan FRP Fiberglass Grating pikeun Konstruksi

    Serat gelas palastik bertulang serat (FRP) sareng pelat plastik bertulang serat gelas, mangrupikeun jenis bahan serat bertulang serat, résin poliéster henteu jenuh salaku matriks, ngalangkungan pamrosésan khusus sareng janten jinis bahan pelat, kalayan seueur kosong spasi FRP gratings tiasa dipaké salaku bahan struktural, dipaké pikeun lantai lingkungan korosi, tutup lombang, platform, dek kapal, tangga, catwalks, sareng sajabana Kalayan tahan karat sareng tahan seuneu, isolasi non-magnét, ...
  • FRP Purlin Construction Purpose Purlin Price

    FRP Purlin Konstruksi Tujuan Purlin Harga

    Aplikasi 1). Purlins, balok témbok dina konstruksi waja 2). Digabungkeun kana komponén ngawangun nyalira sapertos gerbang atap ringan, kurung, jst. 3). Kolom, balok sareng panangan dina manufaktur mesin industri lampu Fitur Utama Penampilan alami sareng non-slip: Keusik alam tiasa ditambihan ka permukaan pikeun tampilan alami sareng pangaruh non-slip. Résistansi korosi sareng sepuh: Béda sipat résin masihan FRP résistansi korosi anu sanés, sareng tiasa ...
  • Composite FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    Komposit FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    1. Kualitas Tinggi Kami ngajamin yén sadaya produk tunduk kana sababaraha tés pikeun minuhan sarat konsumén sateuacan dikirimkeun. 2. Harga Kompetitif Harga anu variabel dumasar performace produk sareng syarat kuantitas. 3. Profesional Fitur perusahaan anu paling kawéntar nyaéta tim sains sareng téknologi kami. 4. Layanan pangsaéna Kanggo sadayana anu naroskeun perkawis kami atanapi produk kami, kami bakal ngawalon anjeun sacara rinci dina 12 jam. 5. Packaging & Pangiriman Produk tiasa dipak sareng ...
  • GRP Pultruded Fiberglass Forms Fiberglass Tube Structure FRP Grating Pultrusion Section / Profile

    GRP Pultruded Fiberglass Forms Fiberglass Tube Struktur FRP Grating Pultrusion Bagéan / Propil

    Pultrusion mangrupikeun prosés anu teras-terasan nganggo tulangan serat kalayan matrix résin thermosetting. Bahan penguatan anu tos dipilih, sapertos roving fiberglass, mat, lawon anyaman atanapi lawon dijahit, digambar ngalangkungan kamar mandi résin anu sadayana bahan dirungkup ku résin thermosetting cair. Résin has kaasup poliérter, éster vinil jeung phenolics. Serat anu baseuh-kaluar kabentuk dina bentuk geometri anu dipikahoyong sareng ditarik kana paéhna baja anu dipanaskeun. Sakali di jero paéh, ...
  • Building Material U Channel Steel From Steel Profile Factory

    Bahan Bina U Channel Steel Ti Pabrik Profil Baja

    Baja kanal nyaéta waja bentuk panjang anu nganggo bagian silang tina bentuk alur. Baja kanal kagolong kana kagunaan gedong sareng kagunaan mékanis baja struktural karbon, mangrupikeun bagian baja anu rumit, bentuk bagian na dipasang. Baja kanal utami dianggo pikeun wangunan gedong, rékayasa témbok tirai, alat mékanis sareng pabrik kendaraan, sareng sajabana réngsé pangiriman baja saluran produk ku bentuk termal sareng normalisasi atanapi kaayaan rolling panas. Kauntungan Kami 1. Kualitas luhur sareng reasona ...
  • High Quality FRP Angle/The Glass Fiber Angle /Steel Angle

    Angle FRP Berkualitas Tinggi / Sudut Serat Kaca / Sudut Baja

    Kakuatan tinggi serat gelas bertulang balok palastik bertulang. Kahiji, urang milih merek kasohor Cina pikeun mastikeun kualitas FRP. Kadua, balok kaca henteu ngan ukur tahan beban statik, tapi ogé ku tekanan beban dinamis. Tés beban dinamis parantos dilaksanakeun kaluar dina balok FRP anu dihasilkeun ku perusahaan urang. Nalika deformasi bending ngahontal 1 cm, tekanan dilarapkeun kana balok FRP. Larapkeun 50 kali per titik, teras-terasan diterapkeun 3.000 kali tanpa gangguan, sareng lulus tes salaku q ...