Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Produk

  • Polycarbonate Plastic / Hollow Sheet Building Materials

    Bahan Wangunan Plastik Polycarbonate / Lambaran Suwung

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi tinggi, anu tiasa ngahontal 25% sareng 86% dina warna anu béda. Résistansi pangaruh: intensitas pangaruh dina kolom kerung nyaéta 80 kali tina gelas. Kakuatan: Saatos 4,000 jam tés sepuh percepatan, Yi nyaéta 2 sareng LT nyaéta 0,6% Akibatna, saatos 10 taun panggunaan, tingkat penetrasi anu langkung luhur sareng tingkat konéng anu handap tiasa dijaga. Perlindungan ngalawan radiasi ultraviolét: Lampu surya PC dikonfigurasi dina tilu lapisan kompak anu ...
  • High Quality Polycarbonate Solid PC Board Strength Board

    Kualitas tinggi Polikarbonat Padet Papan Kuat PC Papan

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi tinggi, anu tiasa ngahontal 25% sareng 86% dina warna anu béda. Résistansi pangaruh: intensitas pangaruh dina kolom kerung nyaéta 80 kali tina gelas. Kakuatan: Saatos 4,000 jam tés sepuh percepatan, Yi nyaéta 2 sareng LT nyaéta 0,6% Akibatna, saatos 10 taun panggunaan, tingkat penetrasi anu langkung luhur sareng tingkat konéng anu handap tiasa dijaga. Perlindungan ngalawan radiasi ultraviolét: Lampu surya PC dikonfigurasi dina tilu lapisan kompak anu ...
  • Beautiful Design Home Garden Use PC Greenhouse

    Taman Desain Bumi Anu Geulis Anggo PC Rumah Kaca

    Jasa Kami 1. Waler patarosan anjeun online 24 jam dina waktos anu pang pondokna 2. Staf anu berpengalaman pikeun ngajawab sadaya patarosan anjeun Desain Khusus 1. Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan diménsi sareng warna anu khusus anu anjeun pikahoyong. 2. Kami tiasa ngahasilkeun papan polikarbonat, sareng kami kersa nawiskeun sababaraha saran pikeun inpormasi anjeun. Q: Kumaha carana kuring kéngingkeun conto? A: Sedengkeun pikeun sampel gratis, anjeun ngan ukur kedah mayar pangirimanna. Q: Naon istilah pembayaran anu tiasa anjeun tampi? A: Urang tiasa nampi transfer kawat, lett ...
  • Custom Factory High Quality Polycarbonate PC Sheet

    Pabrik Kustomisasi Berkualitas Tinggi Polikarbonat PC Lambaran

    Layanan pre-sale Layanan kami: 1. Desain khusus 2. Permintaan produk 3. Nyayogikeun conto dina 7 dinten. Palayanan Saatos Penjualan 1. Waktu pangiriman anu pondok 2. Pitunjuk instalasi 3. jasa konsultasi 24 jam 4. Resolusi patuh kualitas Kami janji 1. Sadaya elemen bakal disayogikeun ku pabrik kalayan paling henteu sapuluh (10) taun pangalaman dina desain sareng ngadamel produk sareng sistem anu sami. Salaku tambahan, upami dipénta, rékor sahenteuna lima (5) samemehna, individu sareng sami ...
  • Good Quality Heat Insulation Warehouse Corrugated Plastic PVC Sheet

    Kualitas Saé Panas Panas Insulasi Wéb bergelombang Plastik PVC Lambaran

    Produk Fitur Warna awét (paling henteu 10 taun) produkna ngagaduhan daya tahan ultra di lingkungan alam. Bahkan dina kaayaan tangguh tina paparan UV, suhu luhur sareng katirisan tiis, éta tetep ngajaga warna anu stabil. Kinerja anti-korosi Excllent Tile Resin Sintétik tiasa nolak asam longterm, korosi alkali sareng uyah, sareng sajabana. Tés parantos ngabuktoskeun yén moal aya réaksi kimia saatos nyerep dina uyah sareng alikali sareng sagala rupa asam dina 60%. Éta cocog pikeun aplikasi di. ..
  • FRP Gel Coat Sheet Van Covering

    FRP Gel Coat Lambaran Van Ngawengku

    Lambaran FRP dilapis gél mangrupikeun jinis produk ramah lingkungan anu anyar, anu didamel tina mantel gel anu diubaran panas, résin sintétik sareng fiberglass. Sareng éta seueur dianggo dina kompartemen mobil kualitas luhur, kulkas sareng treuk pemurnian, perawatan médis, kabersihan pangan sareng proyek-proyek sanés. Kami gaduh harga anu pangsaéna diantara pabrik anu ngagaduhan kualitas anu sami sareng kualitas harga anu pangsaéna. Sareng urang janji minuhan jasa purna jual bakal réngsé saatos anjeun parantos wareg. Katahanan korosi kakuatan o ...
  • Smooth Surface Pultruded FRP Plastic Flat Sheet

    Lemes Surface Pultruded FRP Lambaran Datar Plastik

    Fitur 1) Eusi fiberglass ngeunaan 27% -30%. 2) Kamampuan tahan cuaca sareng beberesih diri 3) Résistansi konéng alus teuing 4) tingkat bending anu kuat, tahan dampak sareng lemah 5) tahan suhu ekstrim -38 derajat +110 derajat pikeun waktos anu lami 6) tahan sepuh: pilem khusus F4 ditambihkeun permukaan sareng mantel gél anu tahan lami pisan. Lambaran gelas grp frp hateup. Bahan: Serat kaca bertulang plastik, kontinyu ngabentuk mesin Aplikasi Waterproofing tina FRP hateup u ...
  • FRP Bonai Corrugated Fiberglass Sheet Factory GRP You Need

    FRP Bonai Bergelombang Fiberglass Lambaran Pabrik GRP Anjeun Peryogi

    Pedaran Produk Lembar hateup fiberglass (ubin plastik bahan fiberglass atanapi panel atap bergelombang FRP) mangrupikeun bahan komposit anu saé diwangun ku penguatan fiberglass dina matrix résin polyester anu teu jenuh sareng U / V ngajantenkeun lapisan pelindung luar dina warna pilihan anjeun anu ngagaduhan pilihan anu luar biasa babandingan kakuatan pikeun beurat. Kusabab sipat-sipat anu luar biasa ieu henteu sapertos PVC atanapi kai, éta mendakan aplikasi na sacara lega dina sagala bidang kahirupan: ruang angkasa, karéta, kimia ...
  • China Factory Customized FRP Fiberglass Grating for Construction

    Pabrik Cina Disesuaikan FRP Fiberglass Grating pikeun Konstruksi

    Serat gelas palastik bertulang serat (FRP) sareng pelat plastik bertulang serat gelas, mangrupikeun jenis bahan serat bertulang serat, résin poliéster henteu jenuh salaku matriks, ngalangkungan pamrosésan khusus sareng janten jinis bahan pelat, kalayan seueur kosong spasi FRP gratings tiasa dipaké salaku bahan struktural, dipaké pikeun lantai lingkungan korosi, tutup lombang, platform, dek kapal, tangga, catwalks, sareng sajabana Kalayan tahan karat sareng tahan seuneu, isolasi non-magnét, ...
  • FRP GRP Fiberglass Plastic Drainage Channel

    Saluran Saluran Plastik Fiberglass FRP GRP

    Saluran drainase tipe U linier slot tengah Kalayan colokan solokan, kaluarna babarengan ngawangun sistem solokan anu lengkep. Saluran drainase gaduh seueur spésifikasi, tiasa dilakukeun sesuai sareng sarat anjeun. Digunakeun sacara lega dina sistem drainase gound tina konstruksi pertahanan nasional, gedong sipil, dagang, industri. Salaku conto: bandara, palabuan, taman, stadion, seueur jinis jalur, solokan alun-alun, jalan jalan sareng sajabina. Bahan tina panutup drainase kami nyaéta grp frp Solicitud 1. Dekorasi ...
  • FRP Purlin Construction Purpose Purlin Price

    FRP Purlin Konstruksi Tujuan Purlin Harga

    Aplikasi 1). Purlins, balok témbok dina konstruksi waja 2). Digabungkeun kana komponén ngawangun nyalira sapertos gerbang atap ringan, kurung, jst. 3). Kolom, balok sareng panangan dina manufaktur mesin industri lampu Fitur Utama Penampilan alami sareng non-slip: Keusik alam tiasa ditambihan ka permukaan pikeun tampilan alami sareng pangaruh non-slip. Résistansi korosi sareng sepuh: Béda sipat résin masihan FRP résistansi korosi anu sanés, sareng tiasa ...
  • Composite FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    Komposit FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

    1. Kualitas Tinggi Kami ngajamin yén sadaya produk tunduk kana sababaraha tés pikeun minuhan sarat konsumén sateuacan dikirimkeun. 2. Harga Kompetitif Harga anu variabel dumasar performace produk sareng syarat kuantitas. 3. Profesional Fitur perusahaan anu paling kawéntar nyaéta tim sains sareng téknologi kami. 4. Layanan pangsaéna Kanggo sadayana anu naroskeun perkawis kami atanapi produk kami, kami bakal ngawalon anjeun sacara rinci dina 12 jam. 5. Packaging & Pangiriman Produk tiasa dipak sareng ...
12 Teras> >> Halaman 1/2