Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Pc Lambaran

  • Polycarbonate Plastic / Hollow Sheet Building Materials

    Bahan Wangunan Plastik Polycarbonate / Lambaran Suwung

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi tinggi, anu tiasa ngahontal 25% sareng 86% dina warna anu béda. Résistansi pangaruh: intensitas pangaruh dina kolom kerung nyaéta 80 kali tina gelas. Kakuatan: Saatos 4,000 jam tés sepuh percepatan, Yi nyaéta 2 sareng LT nyaéta 0,6% Akibatna, saatos 10 taun panggunaan, tingkat penetrasi anu langkung luhur sareng tingkat konéng anu handap tiasa dijaga. Perlindungan ngalawan radiasi ultraviolét: Lampu surya PC dikonfigurasi dina tilu lapisan kompak anu ...
  • High Quality Polycarbonate Solid PC Board Strength Board

    Kualitas tinggi Polikarbonat Padet Papan Kuat PC Papan

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi tinggi, anu tiasa ngahontal 25% sareng 86% dina warna anu béda. Résistansi pangaruh: intensitas pangaruh dina kolom kerung nyaéta 80 kali tina gelas. Kakuatan: Saatos 4,000 jam tés sepuh percepatan, Yi nyaéta 2 sareng LT nyaéta 0,6% Akibatna, saatos 10 taun panggunaan, tingkat penetrasi anu langkung luhur sareng tingkat konéng anu handap tiasa dijaga. Perlindungan ngalawan radiasi ultraviolét: Lampu surya PC dikonfigurasi dina tilu lapisan kompak anu ...
  • Custom Factory High Quality Polycarbonate PC Sheet

    Pabrik Kustomisasi Berkualitas Tinggi Polikarbonat PC Lambaran

    Layanan pre-sale Layanan kami: 1. Desain khusus 2. Permintaan produk 3. Nyayogikeun conto dina 7 dinten. Palayanan Saatos Penjualan 1. Waktu pangiriman anu pondok 2. Pitunjuk instalasi 3. jasa konsultasi 24 jam 4. Resolusi patuh kualitas Kami janji 1. Sadaya elemen bakal disayogikeun ku pabrik kalayan paling henteu sapuluh (10) taun pangalaman dina desain sareng ngadamel produk sareng sistem anu sami. Salaku tambahan, upami dipénta, rékor sahenteuna lima (5) samemehna, individu sareng sami ...