Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Warta

  • Kumaha cara ningali prospek pangwangunan produk palastik

    Ti Januari dugi ka Nopémber 2020, industri produk plastik nasional ngarengsekeun kaluaran 71,614 juta ton, turunna sataun-on-taun 5,3%. Dina bulan Nopémber, industri produk plastik nasional réngsé 7,903 juta ton kaluaran, sataun-on- kanaékan sataun 1.0%. Industri plastik invo ...
    Maca deui
  • Naon masa depan industri plastik

    Kasempetan pangwangunan pasar: Ayeuna, ékspor produk palastik nagara kuring masih nyanghareupan tangtangan anu parah sapertos struktur produk plastik anu teu sampurna sareng tingkat téknis anu handap sacara umum. Tapi, salaku réformasi struktural sisi-suplai domestik terus, produk plastik domestik asup ...
    Maca deui
  • Parobihan pasar dina industri plastik

    Kalayan parobahan paménta pasar sareng paningkatan ranté industri, palanggan hilir perusahaan kapang parantos laun ngalih tina sarat tunggal pikeun kualitas kapang kana leyuran terpadu tina "kapang + produk". Dumasar kana taun akumulasi téknologi dina kapang desig ...
    Maca deui