Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Kualitas tinggi Polikarbonat Padet Papan Kuat PC Papan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri Produk
Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi tinggi, anu tiasa ngahontal 25% sareng 86% dina warna anu béda.
Résistansi pangaruh: intensitas pangaruh dina kolom kerung nyaéta 80 kali tina gelas.
Kakuatan: Saatos 4,000 jam tés sepuh percepatan, Yi nyaéta 2 sareng LT nyaéta 0.6%
Hasilna, saatos 10 taun panggunaan, tingkat penetrasi anu langkung luhur sareng tingkat konéng anu handap tiasa dijaga.
Perlindungan ngalawan radiasi ultraviolét: Lampu surya PC dikonfigurasi dina tilu lapisan kompak anu nutupan permukaan sareng tingkat nyerep ultraviolét anu luhur sareng tiasa ngajaga résistansi jangka panjang, Bahan ieu tiasa ngajaga sipat fisik anu saé sareng goréng antara 40 sareng 120 derajat.
Kamampuhan saé: tiasa diteukteuk ku cara ieu atanapi ku nelepon, teu aya alat khusus anu diperyogikeun, radius tikungan minimum 175 kali langkung lega.
Insulasi sora: struktur hawa tengah, insulasi sora poliuretan, tiasa sacara efektif ngirangan noise.
Beurat enteng: massa kolom kerung nyaéta 1/12 tina massa gelas anu sami kandel.

Sinar matahari PC, barras huecas de policarbonato, cápsulas de cristal, desarrollo de poliésteres ácidos, jsb.
Es un plástico alto y viable, desarrollado en resinas, transparente, de bajo peso,
Resistente a choques, insonorización, aislamiento térmico, pirorretardante, envejecimiento, jsb, tapi intolerante a los ácidos,
Materi plástico de circulación resistente a la alcalina, de alta tecnología, de alto rendimiento kombinado y de alto rendimiento ecológico

Fitur
(1) Transmisi cahaya: Transmisi cahaya tina papan PC tiasa dugi ka 89%, anu saindahna sapertos gelas. Panél anu dilapis UV moal ngahasilkeun konéng, atomisasi sareng transmisi cahaya anu goréng dina handapeun sinar panonpoé. Saatos sapuluh taun, leungitna transmisi lampu ngan 6%, tingkat leungitna PVC saluhur 15% -20%, sareng serat gelasna 12% -20%.
(2) Résistansi Pangaruh: Kakuatan tabrakan nyaéta 250-300 kali tina gelas biasa, 30 kali lambar akrilik anu kandelna sami, sareng 2-20 kalieun kaca gelas. Teu aya retakan nalika turun dua méter handapeun palu 3kg. Reputasi "gelas" sareng "baja baja".
(3) Anti-ultraviolét: Papan PC dilapis ku lapisan anti-ultraviolét (UV) dina hiji sisi sareng pangobatan anti kondensasi di sisi sanésna, anu ngahijikeun anti-ultraviolét, insulasi panas sareng fungsi anti-netes. Éta tiasa ngahalangan sinar ultraviolét tina ngalangkungan, sareng cocog pikeun mayungan karya seni anu berharga sareng paméran tina sinar ultraviolét.
(4) beurat enteng: gravitasi khusus ngan ukur satengah tina gelas, ngahémat biaya transportasi, penanganan, instalasi sareng bingkai pendukung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk