Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Angle FRP Berkualitas Tinggi / Sudut Serat Kaca / Sudut Baja

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kakuatan tinggi serat gelas bertulang balok palastik bertulang. Kahiji, urang milih merek kasohor Cina pikeun mastikeun kualitas FRP. Kadua, balok kaca henteu ngan ukur tahan beban statik, tapi ogé ku tekanan beban dinamis. Tés beban dinamis parantos dilaksanakeun kaluar dina balok FRP anu dihasilkeun ku perusahaan urang. Nalika deformasi bending ngahontal 1 cm, tekanan dilarapkeun kana sinar FRP. Larapkeun 50 kali per titik, teras-terasan diterapkeun 3.000 kali tanpa gangguan, sareng lulus tes salaku produk anu mumpuni.

Kauntungannana nyaéta
Beurat enteng: beuratna ngan ukur 1/4 tina waja sareng 2/3 tina aluminium
Kakuatan luhur: hampangna nyaéta sapuluh kalieun tina polivinil klorida kaku, sareng kakuatan mutlak na pisan ngaleuwihan kakuatan tina aluminium, ngahontal 1,7 kalieun tina baja biasa.
Ciri-ciri: Résistansi korosi (résistansi kana seueur gas sareng média cair), henteu aya karat, teu aya rot, teu aya cet, teu aya cet, teu aya insulasi
Sipat mékanis anu saé, kakuatan tarik anu luhur, kateguhan anu saé, tahan résistansi, tahan UV sareng tahan sepuh

LAYANAN KAMI
Pikeun FRP Beam dihasilkeun ku perusahaan urang, kami masihan jaminan kualitas sareng layanan aftersales sapertos dihandap,
1. Kami ngajamin yén kami nyayogikeun kalakuan anu sesuai kualitas sareng kinerja kontrak.
2. Kami inspact unggal indéks produk ketat sateuacan pangiriman pikeun mastikeun yén tingkat kualifikasi nyaéta 100%.
3. Kami ngawartosan palanggan kana ETA sareng ETD, nyayogikeun sadaya dokumén anu diperyogikeun.
4. Upami anjeun ngagaduhan masalah, kami bakal ngawalon anjeun dina 12 H sareng cekel dina 24H.

FAQ
Q: Dupi anjeun Pabrikan?
A: Leres.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?
A: Leres. Kami nyayogikeun conto gratis naon anu anjeun minat. Anjeun ngan ukur kedah mayar angkutan barang kanggo aranjeunna. 

Q: Kumaha upami waktos Pangiriman?
A: Éta gumantung kana jumlah anu anjeun mesen.
Upami anjeun peryogi produk khusus, urang peryogi langkung waktos pikeun nyiapkeun kapang pikeun anjeun.

Q: Kumaha ngeunaan kahirupan jasa produk FRP?
A: Kahirupan jasa anu épéktip nyaéta 10-15 taun. Bakal langkung lami upami aranjeunna dina kaayaan damel normal.

Q: Kumaha upami istilah pamayaran?
A: Istilah pamayaran nyaéta T / T, L / C dina pandanganana. Persatuan urang Barat,


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami