Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

GRP Pultruded Fiberglass Forms Fiberglass Tube Struktur FRP Grating Pultrusion Bagéan / Propil

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pultrusion mangrupikeun prosés anu teras-terasan nganggo tulangan serat kalayan matrix résin thermosetting. Bahan penguatan anu tos dipilih, sapertos roving fiberglass, mat, lawon anyaman atanapi lawon dijahit, digambar ngalangkungan kamar mandi résin anu sadayana bahan dirungkup ku résin thermosetting cair. Résin has kaasup poliérter, éster vinil jeung phenolics. Serat anu baseuh-kaluar kabentuk dina bentuk geometri anu dipikahoyong sareng ditarik kana paéhna baja anu dipanaskeun. Sakali dina jero paéh, tamba résin diawalan ku ngendalikeun suhu luhur anu pas. Lamina solidify dina bentuk rongga pasti tina paeh, sabab terus ditarik ku mesin pultrusion. Kaseueuran bagian-bagian cross-konstan anu tiasa di pultruded.

Profil GRP Pultruded nyayogikeun kakuatan anu luar biasa, kateguhan sareng konsistén. Pultrusions nawiskeun sajumlah kaunggulan tibatan matérial tradisional sapertos waja, aluminium sareng kayu sareng panggunaan na ningkat dina rupa-rupa aplikasi sareng industri.
Rupa-rupa ampir tanpa wates kamungkinan Pultruded GRP Propil ngamungkinkeun tingkat kabébasan desain anu luhur. Pasipatan anu disaluyukeun sapertos kakuatan, kaku, beurat sareng warna tiasa direkayasa ku desain produk dina tahap awal pamekaran.

Aplikasi
Tangga
Jalur jalan sareng platform
Pertambangan sareng platform industri
Aplikasi laut - mis. Marinas, jettys sareng moorings
Solusi Arsitéktur
Lombang cai nutupan
Platform industri kimia sareng jalur jalan
Perawatan Cai / Air Wastewater
Platform sareng jalur jalan anu diperyogikeun sipat non-listrik sareng insulasi termal

Fiberglass (Fiberglass) mangrupikeun bahan non-logam anorganik kalayan performa anu saé. Éta ngagaduhan rupa-rupa kaunggulan. Kauntungannana nyaéta insulasi anu saé, résistansi panas anu kuat, résistansi korosi anu saé, sareng kakuatan mékanis anu luhur, tapi karugianana nyaéta brittleness sareng tahan tahan tahan. bédana. Éta didamel tina pyrophyllite, pasir kuarsa, batu kapur, dolomit, boronite, sareng boronite salaku bahan baku ngalangkungan suhu luhur lebur, gambar, gulungan, anyaman sareng prosés sanésna. Diaméter monofilament na nyaéta Sababaraha mikrometer kana langkung ti dua puluh mikrométer, sami sareng 1 / 20-1 / 5 tina untaian rambut, unggal untaian serat diwangun ku ratusan atanapi bahkan rébuan monofilamen. Serat kaca biasana dianggo salaku bahan anu nguatkeun dina bahan komposit, bahan insulasi listrik sareng bahan insulasi termal, papan sirkuit sareng bidang ékonomi ékonomi nasional.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami