Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Lambaran Atap Frp

  • FRP Gel Coat Sheet Van Covering

    FRP Gel Coat Lambaran Van Ngawengku

    Lambaran FRP dilapis gél mangrupikeun jinis produk ramah lingkungan anu anyar, anu didamel tina mantel gel anu diubaran panas, résin sintétik sareng fiberglass. Sareng éta seueur dianggo dina kompartemen mobil kualitas luhur, kulkas sareng treuk pemurnian, perawatan médis, kabersihan pangan sareng proyek-proyek sanés. Kami gaduh harga anu pangsaéna diantara pabrik anu ngagaduhan kualitas anu sami sareng kualitas harga anu pangsaéna. Sareng urang janji minuhan jasa purna jual bakal réngsé saatos anjeun parantos wareg. Katahanan korosi kakuatan o ...
  • FRP Bonai Corrugated Fiberglass Sheet Factory GRP You Need

    FRP Bonai Bergelombang Fiberglass Lambaran Pabrik GRP Anjeun Peryogi

    Pedaran Produk Lembar hateup fiberglass (ubin plastik bahan fiberglass atanapi panel atap bergelombang FRP) mangrupikeun bahan komposit anu saé diwangun ku penguatan fiberglass dina matrix résin polyester anu teu jenuh sareng U / V ngajantenkeun lapisan pelindung luar dina warna pilihan anjeun anu ngagaduhan pilihan anu luar biasa babandingan kakuatan pikeun beurat. Kusabab sipat-sipat anu luar biasa ieu henteu sapertos PVC atanapi kai, éta mendakan aplikasi na sacara lega dina sagala bidang kahirupan: ruang angkasa, karéta, kimia ...