Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

FRP Purlin Konstruksi Tujuan Purlin Harga

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi
1). Purlins, balok témbok dina konstruksi waja
2). Digabungkeun kana komponén ngawangun nyalira sapertos gerbang hateup enteng, kurung, jsb
3). Kolom, balok sareng panangan dina manufaktur mesin industri ringan

Fitur Utama
Penampilan alami sareng non-slip:
Keusik alam tiasa ditambihan ka permukaan pikeun tampilan alami sareng pangaruh non-slip.
Korosi sareng tahan sepuh:
Bédana sipat résin masihan FRP résistansi korosi anu béda, sareng éta tiasa dianggo lami di lingkungan korosif gas sareng medium cair kalayan asam sareng alkali, uyah sareng pelarut organik anu sanés.

Beurat enteng sareng kakuatan tinggi:
Kombinasi sampurna benang fiberglass bébas alkali sareng résin méré produk cahaya unik
beurat sareng résistansi tinggi. Gravitasi khusus produk nyaéta 1/4 tina waja, anu cocog pikeun sagala rupa struktur bantalan.

Tahan UV
Gampang dipotong sareng dipasang, tiasa didamel dina situs:
Salaku tambahan pikeun kinerja desain fléksibel tina FRP, warna produk tiasa
disaluyukeun numutkeun sarat konsumén, sareng ukuranana ogé tiasa diteukteuk sareng disukuran kana ukuran anu dibutuhkeun ku palanggan.
Siklus hirup panjang, biaya perawatan murah:
FRP henteu meryogikeun biaya perawatan sareng umur panjang, janten manpaatna langkung saé langkung saé.

Patarosan anu sering Ditaroskeun:
Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
A: Kami pabrik.

T: Naon waktos pangirimanna?
A: Sacara umum dibutuhkeun 5-10 dinten upami produk na aya dina saham. Atanapi 15-20 dinten upami produkna henteu di stock, éta numutkeun jumlahna.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?
A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.

Q: Dupi abdi tiasa ngarobih produk numutkeun sarat kuring?
A: tangtosna. Anjeun tiasa nyayogikeun panjang, lébar sareng kandelna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami