Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Saluran Saluran Plastik Fiberglass FRP GRP

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Saluran drainase tipe U linier slot tengah Kalayan colokan solokan, kaluarna babarengan ngawangun sistem solokan anu lengkep.
Saluran drainase gaduh seueur spésifikasi, tiasa dilakukeun sesuai sareng sarat anjeun.
Digunakeun sacara lega dina sistem drainase gound tina konstruksi pertahanan nasional, gedong sipil, dagang, industri.
Salaku conto: bandara, palabuan, taman, stadion, seueur jinis jalur, solokan alun-alun, jalan jalan sareng sajabina.
Bahan panutup drainase kami nyaéta grp frp

Solicitud
1. Decoración en paisajismo y Decoración singular, pasillos y pabellones en lugares de ocio.
2. Decoraciones interiores y exteriores de edificios comerciales, muros cortina de edificios modernos.
3. Transporte aéreo, contenedores, parabrisas delanteros de Motocicletas. Aviones, trenes, transatlánticos, vehículos, lanchas motoras, submarinos y escudos policiales de cristal.
4. Cabinas telefónicas, paneles publicitarios, cajas de luz y exposición.
5. Instrumentos y medidores, e industria militér.
6. Dekorasi interior interior classe alta, como paredes, techos de ventanas y pantallas.
7. Muros de aislamiento acústico en autovías y autovías urbanas.
8. Invernaderos agrícolas y galpones de crianza.
9. Iluminación de fábricas, almacenes y mercados.

Papan serat kaca alias: papan insulasi serat kaca, papan serat kaca (FR-4), papan serat serat kaca, sareng sajabana, diwangun tina bahan serat gelas sareng bahan komposit tahan panas anu luhur, tanpa asbés ngabahayakeun awak manusa. Cai mibanda sipat mékanis anu luhur sareng sipat diéléktrik, résistansi panas anu hadé sareng résistansi Uap, sareng kaolahan anu saé. Dipaké dina cet plastik, cetakan suntikan, pabrik mesin, mesin citakan, mesin pangeboran, mesin cetak suntikan, motor, PCB, perlengkapan TIK, sareng méja bantalan méja. Cetakan kapang suntik biasana meryogikeun: bahan suhu luhur sareng kapang suhu handap. Metoda insulasi panas kedah diadopsi dina kaayaan mesin anu sami. Tetep kapang suntik dina suhu anu handap bari henteu ngadamel mesin cetak suntik teuing panas. Sarat ieu tiasa dipenuhan ku cara masang papan insulasi di antara kapang suntik sareng mesin suntik. Singkat siklus produksi, tingkatkeun produktivitas, ngirangan konsumsi énergi, sareng ningkatkeun kualitas produk réngsé. Prosés produksi kontinyu mastikeun kualitas produk stabil, nyegah overheating mesin, henteu kagagalan listrik, sareng henteu kabocoran minyak dina sistem hidrolik.

Kayu lapis kalayan batang kaca dipasang dina permukaan papan serat kaca didamel handapeun suhu luhur sareng tekanan tinggi, sareng permukaan luarna tahan résistansi kualitas luhur uap. Papan jenis ieu cocog pikeun ngasilkeun wadah. Ukuran pasokanna nyaéta: lébar papan tiasa ngahontal 3658 mm, sareng panjang papan tiasa janten ukuran naon, dugi ka 12 méter. Kandungan serat gelas 25-40% beuratna. Warna standarna abu sareng sub-bodas. Papan tiasa diberesihan ku uap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk