Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

FRP Gel Coat Lambaran Van Ngawengku

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Lambaran FRP dilapis gél mangrupikeun jinis produk ramah lingkungan anu anyar, anu didamel tina mantel gel anu diubaran panas, résin sintétik sareng fiberglass. Sareng éta seueur dianggo dina kompartemen mobil kualitas luhur, kulkas sareng treuk pemurnian, perawatan médis, kabersihan pangan sareng proyek-proyek sanés.
Kami gaduh harga anu pangsaéna diantara pabrik anu ngagaduhan kualitas anu sami sareng kualitas harga anu pangsaéna.
Sareng urang janji minuhan jasa purna jual bakal réngsé saatos anjeun parantos wareg.

Kakuatan
résistansi korosi
kakuatan optimum
beberesih gampang
Perlindungan UV / pelapukan anu hadé.
sipat fisik sareng kimia anu unggul
Ciri beungkeutan anu saé
Cocog pikeun aplikasi jero ruangan serbaguna sareng tanpa varnishing ogé pikeun panggunaan luar

Ihtisar
• Kandelna 0,8 - 5,0 mm, sayogi dugi ka 3,0 mm sakumaha gulungan, langkung kandel sakumaha lambaranana
• lébar: dugi ka 2800mm
• Panjang: henteu diwatesan, tiasa janten nasabah khusus
• Warna: Ral- atanapi shade khusus pelanggan
• sisi sabalikna lemes / corona diubaran / keusik
• Kandelna, dimensi sareng warna sanés anu dipénta

Aplikasi
Cocog pikeun lambaran rai tina panel sandwich
• Pangwangunan kendaraan
• unit sélulér, kantor samentawis unit kabersihan, unit perumahan fleksibel, gedong modular
• Aplikasi luar anu béda
• Serbaguna lumaku

Papan serat kaca alias: papan insulasi serat kaca, papan serat kaca (FR-4), papan serat serat kaca, sareng sajabana, diwangun tina bahan serat gelas sareng bahan komposit tahan panas anu luhur, tanpa asbés ngabahayakeun awak manusa. Cai mibanda sipat mékanis anu luhur sareng sipat diéléktrik, résistansi panas anu hadé sareng résistansi Uap, sareng kaolahan anu saé. Dipaké dina cet plastik, cetakan suntikan, pabrik mesin, mesin citakan, mesin pangeboran, mesin cetak suntikan, motor, PCB, perlengkapan TIK, sareng méja bantalan méja. Cetakan kapang suntik biasana meryogikeun: bahan suhu luhur sareng kapang suhu handap. Metoda insulasi panas kedah diadopsi dina kaayaan mesin anu sami. Tetep kapang suntik dina suhu anu handap bari henteu ngadamel mesin cetak suntik teuing panas. Sarat ieu tiasa dipenuhan ku cara masang papan insulasi di antara kapang suntik sareng mesin suntik. Singkat siklus produksi, tingkatkeun produktivitas, ngirangan konsumsi énergi, sareng ningkatkeun kualitas produk réngsé. Prosés produksi kontinyu mastikeun kualitas produk stabil, nyegah overheating mesin, henteu kagagalan listrik, sareng henteu kabocoran minyak dina sistem hidrolik.

Kayu lapis kalayan batang kaca dipasang dina permukaan papan serat kaca didamel handapeun suhu luhur sareng tekanan tinggi, sareng permukaan luarna tahan résistansi kualitas luhur uap. Papan jenis ieu cocog pikeun ngasilkeun wadah. Ukuran pasokanna nyaéta: lébar papan tiasa ngahontal 3658 mm, sareng panjang papan tiasa janten ukuran naon, dugi ka 12 méter. Kandungan serat gelas 25-40% beuratna. Warna standarna abu sareng sub-bodas. Papan tiasa diberesihan ku uap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami