Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

FRP Bonai Bergelombang Fiberglass Lambaran Pabrik GRP Anjeun Peryogi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Lembar hateup fiberglass (ubin palastik material fiberglass atanapi panel atap bergelombang FRP skylight) mangrupikeun bahan komposit anu saé anu diwangun ku penguatan fiberglass dina matrix résin polyester anu teu jenuh sareng U / V ngajantenkeun lapisan pelindung luar dina warna pilihan anjeun anu ngagaduhan kakuatan anu luar biasa pikeun babandingan beurat.

Kusabab sipat anu luar biasa ieu henteu sapertos PVC atanapi kai, éta mendakan aplikasi na sacara lega dina sagala bidang kahirupan: aerospace, karéta api, industri kimia, industri laut, industri pangan, industri otomotif, gedong sareng konstruksi, jst.

Fitur Utama
Transmisi anu langkung luhur dugi ka 85% sareng cahya beurang lemes
Durasi: Lambaran FRP ngagaduhan umur jasa anu panjang sabab kuat sareng fleksibel
Beurat beurat sareng kakuatan dampak tinggi: kapadetan relatif antara 1.5 ~ 2.0, ngan ukur 1/4 ~ 1/5 tina baja karbon, tapi kakuatan tarikna caket atanapi bahkan langkung luhur tibatan baja hampang. karbon.
Kacida Tahan Korosi - Panel FRP ogé cocog pikeun digunakeun dina lingkungan anu pohara korosif dimana kakeunaan bahan kimia atanapi cai uyah mangrupikeun perhatian, aranjeunna tahan UV ka paparan panonpoé sareng tiasa didamel nganggo retarder tina seuneu nalika diperyogikeun.
Insulasi Termal Anu Saé: Konduktivitas termal tina FRP nyaéta 1,25 ~ 1.67 kJ / (m · h · K) dina suhu kamar, ngan ukur 1/100 ~ 1/1000 tina logam. Maka, éta mangrupikeun bahan panyalindungan termal idéal sareng tahan ka ablasi dina kaayaan suhu ultra-tinggi sementara.
Kalenturan ukuran sareng kandelna: Lambar FRP mangrupikeun lambar anu didamel khusus sareng tiasa didamel dina sababaraha ukuran, kandel sareng desain.
Gampang dipasang, dijaga sareng bersih.
Warna sareng Desain Khusus: lambar FRP tiasa didamel dina warna sareng sagala rupa desain.

Jasa Urang
1Bales patarosan anjeun online 24 jam dina waktos anu pang pondokna
Staf anu berpengalaman pikeun ngajawab sadaya patarosan anjeun
Desain custom
4 Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan diménsi khusus sareng warna anu anjeun pikahoyong.
5 Kami tiasa ngahasilkeun papan polikarbonat, sareng kami kersa nawiskeun sababaraha saran pikeun inpormasi anjeun.
Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun conto?
A: Sedengkeun pikeun sampel gratis, anjeun ngan ukur kedah mayar pangirimanna.
Q: Naon istilah pembayaran anu tiasa anjeun tampi?
A: Kami tiasa nampi transfer kawat, serat kiridit, sareng Western Union.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami