Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Datar

  • Smooth Surface Pultruded FRP Plastic Flat Sheet

    Lemes Surface Pultruded FRP Lambaran Datar Plastik

    Fitur 1) Eusi fiberglass ngeunaan 27% -30%. 2) Kamampuan tahan cuaca sareng beberesih diri 3) Résistansi konéng alus teuing 4) tingkat bending anu kuat, tahan dampak sareng lemah 5) tahan suhu ekstrim -38 derajat +110 derajat pikeun waktos anu lami 6) tahan sepuh: pilem khusus F4 ditambihkeun permukaan sareng mantel gél anu tahan lami pisan. Lambaran gelas grp frp hateup. Bahan: Serat kaca bertulang plastik, kontinyu ngabentuk mesin Aplikasi Waterproofing tina FRP hateup u ...