Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Pelat Ketahanan

  • High Quality Polycarbonate Solid PC Board Strength Board

    Kualitas tinggi Polikarbonat Padet Papan Kuat PC Papan

    Karakteristik Produk Tingkat penetrasi: tingkat penetrasi tinggi, anu tiasa ngahontal 25% sareng 86% dina warna anu béda. Résistansi pangaruh: intensitas pangaruh dina kolom kerung nyaéta 80 kali tina gelas. Kakuatan: Saatos 4,000 jam tés sepuh percepatan, Yi nyaéta 2 sareng LT nyaéta 0,6% Akibatna, saatos 10 taun panggunaan, tingkat penetrasi anu langkung luhur sareng tingkat konéng anu handap tiasa dijaga. Perlindungan ngalawan radiasi ultraviolét: Lampu surya PC dikonfigurasi dina tilu lapisan kompak anu ...