Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Ditch

  • FRP GRP Fiberglass Plastic Drainage Channel

    Saluran Saluran Plastik Fiberglass FRP GRP

    Saluran drainase tipe U linier slot tengah Kalayan colokan solokan, kaluarna babarengan ngawangun sistem solokan anu lengkep. Saluran drainase gaduh seueur spésifikasi, tiasa dilakukeun sesuai sareng sarat anjeun. Digunakeun sacara lega dina sistem drainase gound tina konstruksi pertahanan nasional, gedong sipil, dagang, industri. Salaku conto: bandara, palabuan, taman, stadion, seueur jinis jalur, solokan alun-alun, jalan jalan sareng sajabina. Bahan tina panutup drainase kami nyaéta grp frp Solicitud 1. Dekorasi ...