Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Déwan bergelombang

  • Good Quality Heat Insulation Warehouse Corrugated Plastic PVC Sheet

    Kualitas Saé Panas Panas Insulasi Wéb bergelombang Plastik PVC Lambaran

    Produk Fitur Warna awét (paling henteu 10 taun) produkna ngagaduhan daya tahan ultra di lingkungan alam. Bahkan dina kaayaan tangguh tina paparan UV, suhu luhur sareng katirisan tiis, éta tetep ngajaga warna anu stabil. Kinerja anti-korosi Excllent Tile Resin Sintétik tiasa nolak asam longterm, korosi alkali sareng uyah, sareng sajabana. Tés parantos ngabuktoskeun yén moal aya réaksi kimia saatos nyerep dina uyah sareng alikali sareng sagala rupa asam dina 60%. Éta cocog pikeun aplikasi di. ..