Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Komposit FRP Protruded Fiberglass I-Beam Profile

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Kualitas luhur
Kami ngajamin yén sadaya produk tunduk kana sababaraha tés pikeun minuhan sarat konsumén sateuacan dianteurkeun.
2. Harga Kompetitif
Harga variabel dumasar kana performace produk sareng syarat kuantitas.
3. Profesional
Fitur anu paling kasohor ku perusahaan nyaéta tim sains sareng téknologi kami.
4. Layanan Pangsaéna
Pikeun sadaya pamundut anjeun ngeunaan kami atanapi produk kami, kami bakal ngawalon anjeun sacara rinci dina 12 jam.
5. Bungkusan & Pangiriman
Produk tiasa dipak sareng dikintunkeun numutkeun syarat pelanggan.

FAQ ngeunaan FRP
Q: Naha Serat bertulang Panel dipasang dina kaseueuran substrat?
A: Panel tulangan serat tiasa dipasang ampir dina sadaya substrat. Nanging, metode pamasangan anu dianggo bakal béda-béda ti hiji substrat ka anu sanés.
Q: Kumaha Pasang Fiberglass bertulang panels leuwih Drywall?
A: Leres, FRP tiasa dipasang ampir dina sadaya substrat ku cara masang mékanis. Nanging upami kontraktor hoyong masang panels bertulang Fiberglass nganggo perekat, éta tiasa dilakukeun, ngan kedah nganggo pelekat gratis pelarut ngan ukur dina permukaan anu poros sapertos blok beton, drywall, kayu lapis atanapi témbok plester. Nalika masang FRP dina permukaan anu henteu porous, sapertos ubin témbok, nganggo dasar pelarut sareng paku keling disarankeun, Dina raraga ngalengkepan pamasangan anu langkung saé, émut ka pasir kotak supados FRP tiasa taat langkung saé.
Q: Naha Fiberglass bertulang panels tiasa dipasang datar ngalawan témbok?
A: panels FRP fleksibel sahingga tiasa dipasang datar dina témbok. Tapi émut salaku bahan bangunan naon waé, éta bakal ngalegaan sareng ngontrak numutkeun kaayaan lingkungan tempat dipasangna.
Q: Naon alat anu diperyogikeun pikeun masang FRP?
A: Pamasangan FRP tiasa dilakukeun ku cara ngagunakeun: sabeulah ragaji waos, karbida bor bit, injin pabrik anu disarankeun, sareng roller laminasi anu bakal dianggo pikeun mastikeun adhesi maksimum antara FRP sareng permukaan tempat éta dipasang.
Q: Dina ukuran naon FRP didamel?
A: panels bertulang Fiberglass biasana didamel dina 4 suku ku 8 bagian suku sareng sababaraha trims arsitéktur sareng / atanapi cetakan. Pikeun aplikasi alit sareng permukaan FRP tiasa diteukteuk kana dimensi anu pasti ku ngagunakeun ragaji listrik kalayan waos anu hadé, bilah ujung karbida atanapi wilah batu. FRP Panels dina ketebalan 1mm beuratna sakitar 1.5kg per méter pasagi.
Q: Naon anu tiasa janten solusi anu mungkin sareng prosedur instalasi anu langkung gancang?
A: Panel bertulang Fiberglass tiasa disayogikeun sareng lambaran kayu lapis anu tos dilaminasi, insulasi EPS atanapi drywall. Ku ngagunakeun jinis FRP ieu, éta bakal ngamungkinkeun pamasangan langkung gancang sareng bakal ngahasilkeun permukaan anu langkung lemes, kusabab éta ngaleungitkeun kabutuhan rivet. Disarankeun ogé sateuacan masang FRP pikeun miceun bungkus panél, di daérah éta bakal dipasang. FRP saenyana bakal nyerep kaayaan lingkungan anu sami tina tempat dimana panél bakal dipasang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami