Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Pabrik Cina Disesuaikan FRP Fiberglass Grating pikeun Konstruksi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Serat gelas palastik bertulang serat (FRP) sareng pelat plastik bertulang serat gelas, mangrupikeun jenis bahan serat bertulang serat, résin poliéster henteu jenuh salaku matriks, ngalangkungan pamrosésan khusus sareng janten jinis bahan pelat, kalayan seueur kosong spasi FRP gratings tiasa dipaké salaku bahan struktural, dipaké pikeun lantai lingkungan korosi, tutup lombang, platform, dek kapal, tangga, catwalks, jsb Kalayan tahan karat sareng tahan seuneu, isolasi non-magnét, warna-warni cerah, rupa-rupa gaya sareng bentuk tina fitur alternatip.

Industri
Tutuwuhan kimia sareng pagawean logam, Rékayasa konstruksi, patalimarga jeung transportasi, Rékayasa petrokimia, survey laut, rékayasa cai, Tutuwuhan tuangeun sareng inuman, Percetakan tékstil sareng pewarnaan sareng industri éléktronik

Fungsi
Lantai anti leueur, tapak suku, sasak suku, Platform operasi, tutup lombang, Pager kaamanan sareng kaamanan, pegangan tangan, Rig minyak luar darat, galangan kapal moor, dek pengiriman, plafon, Tangga tanjakan, perancah, jalur karéta api, Grid hiasan, grid kolam renang mancur buatan manusa, Henteu konduktif sareng non-magnét

Kauntungannana
Anti seuneu, Anti korosi sareng anti sepuh, Anti licin, Cahaya tapi kakuatan dimuat tinggi, Hirup jasa panjang sareng perawatan gratis, Non-konduksi atanapi magnét, Instalasi gampang sareng warna anu beunghar, sagala rupa ukuran sareng warna anu sayogi

Ciri-ciri: tahan korosi tilepan, tahan sepuh, tahan seuneu, kaamanan, daya tarik anu kuat: ukuran fleksibel, motong anu merenah, ukuran stabilitas

FRP gratings bertulang ukuran grille plastik:
Ukuran umum nyaéta 25,30,38,40,50 mm, sareng sajabana, tiasa disaluyukeun numutkeun sarat konsumén, fleksibel sareng rupa-rupa, merenah pikeun motong, stabilitas ukuran.
Tipe permukaan gratings FRP: Jinis biasa, warna transparan warna primér, jinis alur, tipe keusik peletakan keusik, tipe dua kali lipat leutik, jinis panutup, jinis keusik panutup, jinis pultrusi, jsb.

Fitur
1) Kakuatan tarik anu luhur, perpanjangan rendah – serat geogrid serat didamel tina serat kaca, anu ngagaduhan résistansi tinggi pikeun deformasi, sareng pemanjangan saat istirahat kirang ti 3%.
2) Teu aya jangka panjang ngarayap – Salaku bahan anu nguatkeun, penting pisan pikeun ngagaduhan kamampuan pikeun nolak deformasi dina beban jangka panjang, nyaéta résistansi ngarayap. Serat gelas moal ngarayap, anu mastikeun yén produk tiasa ngajaga kinerja jangka panjang.
3) Stabilitas termal-suhu lebur serat gelas langkung ti 1000 ℃, anu mastikeun stabilitas termal serat kaca geogrid nalika operasi paving.
4) Kasaluyuan sareng pergaulan aspal – Bahan anu dilapis dina prosés post-treatment geogrid fiberglass didesain kanggo campuran aspal, sareng masing-masing serat pinuh dilapis, anu ngagaduhan kasaluyuan tinggi sareng aspal Ieu mastikeun yén serat geogrid serat moal lepas tina campuran aspal dina lapisan aspal, tapi bakal pageuh digabungkeun.
5) Fisik sareng stabilitas kimia-Saatos dilapis ku agén pasca-perlakuan khusus, serat gelas geogrid tiasa nolak sagala jinis lelasan fisik sareng érosi kimia, sareng ogé nolak érosi biologis sareng perubahan iklim, mastikeun prestasina henteu kapangaruhan.
6) Campuran agrégat sareng pangwatesan – Kusabab géogrid fiberglass mangrupikeun struktur bolong, agregat dina beton aspal tiasa nembus ngalangkunganana, janten ngabentuk saling mékanis. Watesan ieu ngahambat gerakan agrégat, sahingga campuran aspal tiasa ngahontal kaayaan pamadatan anu langkung saé, kapasitas bantalan beban anu langkung luhur, kinerja mindahkeun beban anu langkung saé sareng deformasi anu langkung alit dina beban.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami