Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Bahan Bina U Channel Steel Ti Pabrik Profil Baja

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Baja kanal nyaéta waja bentuk panjang anu nganggo bagian silang tina bentuk alur. Baja kanal kagolong kana kagunaan gedong sareng kagunaan mékanis baja struktural karbon, mangrupikeun bagian baja anu kompleks, bentuk bagian na slotted. Baja kanal utami dianggo pikeun wangunan gedong, rékayasa témbok tirai, alat mékanis sareng pabrik kendaraan, sareng sajabana réngsé pangiriman baja saluran produk ku bentuk termal sareng normalisasi atanapi kaayaan rolling panas.

Kauntungan urang
1. kualitas luhur kalayan harga lumrah. Lega pangalaman anu saé kalayan layanan saatos dijual.
2. Unggal prosés bakal dipariksa ku QC jawab anu ngajamin kualitas unggal produk.
3. Tim pengemasan profesional anu ngajaga unggal pengemasan aman.
4. Urutan uji coba tiasa dilakukeun dina saminggu.
5. Sampel Gratis tiasa disayogikeun salaku sarat anjeun.

FAQ
1. Jumlah Pesenan Minimum?
MOQ biasana 200 pcs atanapi langkung, éta gumantung.

2. Naon jinis istilah pamayaran anu tiasa anjeun tampi?
T / T, L / C sayogi.

3. Naon gram produk anu tiasa anjeun tawarkeun?
Produk ieu tiasa ngarobih sesuai sareng sarat anjeun.

4. Naha sampel gratis sayogi?
Leres, sampel gratis sayogi.
Sampelna gratis, tapi punten kanggo ongkos angkutan barang, sareng kami bakal ngajantenkeunnana dina urutan salami urang damel babarengan. Pikeun palanggan anu parantos netepkeun hubungan bisnis sareng kami, bahkan biaya pengiriman bakal gratis.

5. Dupi anjeun ngalakukeun Kustomisasi & Baranahan upami kuring nyayogikeun poto?
Leres, kami ngalakukeun kustomisasi & jasa Baranahan.

6. Naha bungkusanna aman sareng sumping dina kaayaan anu saé?
Leres, jaminan Packing anu aman, sadaya produk bakal sumping panto anjeun dina kaayaan anu saé. Kami ngaréspon masalah pengiriman upami hanjakalna.

7. Sabaraha lami biasana pikeun nganteurkeun produk?
Kami bakal langsung ngintunkeun ka anjeun.
8. Naha serelek pengiriman barang sayogi?
Leres, éta, urang tiasa ngirim ka sadunya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami