Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Taman Desain Bumi Anu Geulis Anggo PC Rumah Kaca

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Jasa Urang
1. Ngajawab patarosan anjeun online 24 jam dina waktos anu pang pondokna
2. Staf anu berpengalaman pikeun ngajawab sadaya patarosan anjeun

Desain Khusus
1. Kami bakal nginpokeun ka Anjeun tentang diménsi khusus sareng warna anu anjeun pikahoyong.
2. Kami tiasa ngahasilkeun papan polikarbonat, sareng kami kersa nawiskeun sababaraha saran pikeun inpormasi anjeun.
Q: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun conto?
A: Sedengkeun pikeun sampel gratis, anjeun ngan ukur kedah mayar pangirimanna.
Q: Naon istilah pembayaran anu tiasa anjeun tampi?
A: Kami tiasa nampi transfer kawat, serat kiridit, sareng Western Union.

Fitur
(1) Flame-retardant: Standar nasional GB50222-95 negeskeun yén papan PC mangrupikeun seuneu kelas hiji, nyaéta, kelas B1. Titik kontak tina papan PC nyaéta 580 derajat Celsius, sareng éta bakal pareum nyalira saatos ningalkeun seuneu. Éta moal ngahasilkeun gas beracun nalika durukan sareng moal ngamajukeun panyebaran seuneu.
(2) Kalenturan: Bend anu tiis tiasa dianggo dina situs pangwangunan numutkeun gambar desain, sareng éta tiasa dipasang kana lengkungan, hateup semi-bunderan sareng jandéla. Radius bending minimum 175 kali ketebalan pelat diadopsi, sareng bending panas ogé mungkin.
(3) Insulasi Sora: Papan PC ngagaduhan épék insulasi sora anu jelas, sareng ngagaduhan insulasi sora anu langkung saé tibatan kaca sareng papan akrilik anu kandelna sami. Dina ketebalan anu sami, insulasi sora papan PC nyaéta 3-4DB langkung luhur tibatan kaca. Sacara internasional, éta mangrupikeun bahan pilihan pikeun halangan sora jalan raya.
(4) Hemat énergi: tetep tiis dina usum panas sareng haneut dina usum tiis. Papan PC ngagaduhan konduktivitas termal anu langkung handap (nilai K) dibanding gelas biasa sareng plastik sanésna, sareng pangaruh insulasi panas na 7% -25% langkung luhur tibatan gelas anu sami. Panasna dugi ka 49%. Kukituna, leungitna panas pisan dikirangan, sareng dianggo di gedong kalayan alat pemanasan sareng mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan.
(5) Adaptasi suhu: Papan PC moal garing garing di -100 ℃, sareng moal di lemes dina 135 ℃, sareng mékanika sareng sipat mékanis na moal robih sacara signifikan dina lingkungan anu parah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk