Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Tentang Kami

Langfang Bonai Lingkungan Téhnologi Co., Ltd. didirikeun taun 2008 sareng ngaliput daérah 15,000 méter pasagi. Dimimitian tina bahan baku FRP, éta invests 12 juta sareng gaduh 76 padamel, kalebet 3 tanaga R&D. Dina 2010, éta ngenalkeun dua lini produksi kontinyu FRP ti Australia. Aya 3 jalur produksi ubin antik sareng 2 lini produksi dewan pc, kalayan nilai kaluaran taunan langkung ti 80 juta.

Perusahaan urang parantos ngénggal sareng ngahasilkeun struktur waja atap panel sareng témbok sareng Jérman sareng Jepang, utamina ngahasilkeun panél panerangan, panel anti korosi, panel mantel gél, panel tahan api, ubin résin, panel cahaya panonpoe, talang FRP, sareng sajabana, sareng ngekspor langkung ti 40 Nagara sareng daérah, anjeun wilujeng sumping sareng mariksa.

Filsafat Bonai

"Kepuasan Pelanggan adalah pengejaran abadi kami" papan berkualitas tinggi, layanan purna jual anu sampurna, pikeun ngajawab patarosan pelanggan dina tahap awal, nyayogikeun papan kualitas luhur, sareng layanan purna jual anu sampurna nyaéta tilu pijakan dasar. Kapuasan palanggan mangrupikeun tujuan Kawajiban anu langgeng pikeun jalma FRP: prinsip Bonai: "Kualitas heula. Manajemén integritas" didasarkeun kana kajujuran, dumasar kana iman, sareng nganggap kualitas salaku kartu bisnis mimiti jalma Bonai FRP anu diturunkeun ka konsumén. Bonai ngagunakeun integritas sareng kualitas. Ngawula salaku sasak komunikasi sareng konsumén;

Tanggung jawab Bonay

"Élmu sareng téknologi mangrupikeun produktivitas utami sareng sumber kamajuan dewan BOER" kanggo palanggan. Nyayogikeun papan anu kualitas luhur mangrupikeun tanggel waler jalma Bonai sareng landasan pangwangunan saréréa;

Visi Bonai

Kayakinan anu panceg, babarengan, nyiptakeun cemerlang, nyiptakeun langit biru anyar dina industri FRP!

about_us3

factory4

about_us2

about_us1