Nelepon Kami
0086-18931685668
E-mail
bonai@tilefrp.com

Tentang Kami

Langfang Bonai Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Perusahaan didirikeun dina bulan Juli 2005, taun anu sami dina bulan Agustus 3 serat kaca bertulang instalasi lini produksi plastik parantos réngsé, dina bulan Pébruari 2008 masang garis produksi ubin résin sintétik 2, 3 Maret 2009 pamasangan jalur produksi polikarbonat, pamasangan serat gelas lini produksi tangki cai palastik bertulang 1 dina bulan Juli 2013, Désémber 2013, pamasangan serat gelas bertulang profil lini produksi profil 2, lini produksi batu budaya pu 1, 2017, 6 lini produksi pikeun pamasangan tirai panto lemes PVC, dipasang di 2017 kumargi tongkat tipe 1 jalur produksi lantai.

TINGALI LEUWIH

Produk Kami

Kanyataan nyata

Kami gaduh sababaraha kanyataan super di dieu

  • Annual Output ValueAnnual Output Value

    80 Juta +

    Nilai Kaluaran Tahunan

  • ExperienceExperience

    10 Taun +

    Pangalaman

  • MarketMarket

    40 Nagara +

    Pasar

Poto Pabrik

  • Workshop Photo
  • Workshop Photo
  • Workshop Photo
  • Workshop Photo